Peyton Heart Project #4 en #5

Voor mijn gevoel liep ik een beetje achter met het ‘rondstrooien’ van hartjes. Al was de doelstelling dat ik er dit jaar elke week 1 zou droppen. En is dit jaar pas 3 weken oud. Dus met de 3 hartjes in 2015, zou ik als ik die mee smokkel bij 2016 toch nog op schema lopen.

Toch besloot ik vandaag er niet 1 maar 2 mee te nemen. Het is namelijk zo, ik vind het best lastig ze in mijn omgeving te droppen en neem ze dus dan meestal maar mee als ik verder weg ga. Sinds oudjaarsdag was mijn auto stuk en dan schiet het ook niet zo heel erg op om verder weg te komen dan mijn woonplaats. Maar mijn auto is gemaakt dus ik besloot ze vandaag mee te nemen omdat ik naar Nieuwegein moest.

Maar ja dan nog een plekje zoeken. Ik reisde met iemand mee en om niet al te veel op te vallen moest ik naast een geschikte plek ook nog in de gaten houden dat zij even niet oplette.

Uiteindelijk zijn het geen bijster bijzondere plekken geworden, gewoon in een parkeergarage maar hopelijk vinden ze hun weg. Ik heb dan ook geen foto’s gemaakt op de dropplek en plaats daarom alleen even een foto van de hartjes samen.

Ik ga op reis, en ik neem mee... Twee Peyton Heart Project hartjes. Eens kijken of ik een mooi plekje kan vinden om ze achter te laten. ❤
Ik ga op reis, en ik neem mee… Twee Peyton Heart Project hartjes. Eens kijken of ik een mooi plekje kan vinden om ze achter te laten. ❤

Liefs, Noirona

Voel je vrij om te reageren: