Peyton Heart Project #3

De planning was om het hartje mee te nemen naar de Ziggo Dome waar ik met de kinderen naar The Christmas Show ben geweest vandaag, echter de file’s op weg ernaartoe en de vreselijk enge oprijlaan van het parkeerdek van Villa Arena (ik parkeer daar echt nooooooit meer!), zorgden ervoor dat ik niet helemaal bij de les was en het hartje vergeten was in de tas te stoppen.

Nu moet ik ook eerlijk bekennen dat ik hem achteraf gezien ook dan op mijn stoel had moeten laten liggen bij vertrek want het was zo enorm druk dat het nagenoeg nergens mogelijk was om hem ongezien weg te leggen. En dat is nou net het leukste. Ik zie het namelijk al helemaal een keer gebeuren dat ik na het wegleggen van een hartje wegloop en op mijn schouder getikt wordt met de mededeling:

“Mevrouw, u hebt iets laten liggen”

Dus zoveel lef moet ik nog even
kweken, 12357465_1072650679452554_1276600366_nen tot die tijd probeer ik ze stiekem en ongezien weg te leggen. Maar goed het hartje lag dus nog in de auto. Bij de auto aangekomen bedacht ik me heel even dat ik het bij de auto die naast me stond (2 plekken er tussen) onder de ruitenwisser kon leggen. Maar ook in de parkeergarage was het nog redelijk druk en ik zag mezelf al als vandaal met handboeien om in een politiebusje gegooid worden
dus ook dat durfde ik niet aan.

Zoonlief moest halverwege toch nog weer eens naar het toilet, en zo besloot ik te stoppen bij de McDonald’s die op ons pad kwam. Zoonlief ging plassen en ik zocht een plekje, de ruitenwisser van de auto naast me leek weer even een idee, maar de boom schuin voor onze auto vond ik toch veiliger Snel ophangen, snel een foto maken. In de auto en met ‘gierende banden’ naar huis.

Missie geslaagd. Op naar #4

Liefs, Noirona

P.s.: Wil je meer weten over het Peyton Heart Project? Kijk dan op The Peyton Heart Project.

7 Comments

  • Dank je Sam.

   Het houdt me een beetje van de straat of eigenlijk op de straat. En ik merk, ondanks dat dit pas het derde hartje is, zeker zoals bij het UWV laatst en zoals vandaag bij de Ziggo Dome dat het me bewuster van mijn omgeving maakt waar ik normaal stoïcijns en met oogkleppen op liep. En daarnaast zorgt het zoeken van een (ongezien) plekje ervoor dat ik bezig ben met andere zaken dan zenuwen, angst en andere narigheid. Een win-win-winsituatie dus ?

   Het haken van hartjes is niet heel ingewikkeld, mocht je het eens willen proberen, YouTube staat vol met tutorials.

   Xx

  • Moet schaamteloos bekennen dat de ‘gierende banden’ bij Geer en Goor vandaan komen. Die programma’s zijn zo slecht dat ze leuk zijn. En tja dan blijft er wel eens wat hangen ?

   Je moet natuurlijk niets ? maar ik wordt er persoonlijk erg blij van.

   X.

Voel je vrij om te reageren: