Peyton Heart Project #2

Zoals in mijn vorige blog over ‘The Peyton Heart Project’ schreef ik dat ik in 2016 wekelijks ergens een hartje met een label achter wil laten, als blijk van aardigheid en zijdelings om de aandacht te vestigen op pesten en wat voor effect dat langdurig op mensen kan hebben.img_20151214_125123-01.jpeg

Toch wilde ik dit project niet laten afhangen van een datum en zo heb ik dus vandaag mijn tweede hartje ‘gedropt’. Dit keer bij het UWV in de wachtkamer waar ik was voor mijn herbeoordeling.

Mijn plan was om het ongezien ergens bij de wastafel bij de toiletten te leggen maar de toiletten waren nagenoeg op de afdeling van de mensen van het UWV. En ik wilde juist graag dat het bij ook een bezoeker terecht zou komen die daar waarschijnlijk net als ik vandaag enorm in de zenuwen zou zitten. Later dacht ik hem in de kerstboom te stoppen maar het was zo druk dat ik dat niet durfde.

 

Ik zat naast een tafeltje waar wat leesvoer lag en daar heb ik het zo ongezien mogelijk proberen neer te leggen en een foto te maken. En volgens mij is dat aardig gelukt.

Op het kaartje wat er bij zit staat:
‘Ook dit gaat voorbij’

Ik hopelijk vind iemand hem die er net zo veel plezier van heeft als ik bij het maken en neerleggen.

Liefs,
Noirona

P.s.: Wil je meer weten over het Peyton Heart Project? Kijk dan op The Peyton Heart Project.

10 Comments

Voel je vrij om te reageren: