Laatste blog

 

Na bijna een jaar niet geschreven te hebben op mijn blog is het tijd om te stoppen. Steeds vaker vind ik het lastiger om te schrijven wat ik meemaak, niet dat het zo vervelend is om te schrijven maar meer omdat mijn verleden nu zo verweven is met mijn toekomst en ik in de toekomst niet meer schuil wil gaan achter een pseudoniem.

Mijn opleiding tot ervaringsdeskundige is afgerond, de theorie heb ik geleerd, in de stage mocht ik het in de praktijk gaan brengen. Ik heb mijn portfolio gemaakt en ingeleverd en nu ben ik klaar. Ik geniet nu van wat vakantie voordat ik aan het werk mag gaan.

Ik heb mijn droom waargemaakt, ik mag mensen helpen met hun persoonlijke herstelproces, ik mag mensen inspireren en motiveren en bovenal steunen in lastige tijden. Zoals ik die ook lange tijd gekend heb en waarbij ik ook enorm veel steun heb gehad van lotgenoten en inmiddels vrienden.

Maar ook heb ik enorm veel gehad aan het schrijven op mijn kleine stukje op het internet. De bezoekers en de reacties. Alles heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Dank daarvoor.

Wei weet komen we elkaar nog tegen op internet, social media of misschien wel in het echt…

Bedankt voor alles..

Liefs,
Noirona

 

Voel je vrij om te reageren: