Even iets anders: De Liebster Award (van Melissaax)

Redelijk snel op de vorige hier alweer een Liebster Award, hoe leuk! Ditmaal van Melissaax. Ik merk dat ‘we’ kennelijk met een groepje allemaal dezelfde blog’s volgen. Erg leuk natuurlijk ondanks dat ik altijd de kriebels krijg van ‘groepjes’ maar goed zo volgde dus al snel na de nominatie van Sam de nominatie van Melissaax en omdat de vragen zo leuk zijn beantwoord ik ze wel maar ik nomineer nog even geen andere mensen. Tenzij er mensen zijn die heel graag willen dan hoor ik dat graag en regel ik het alsnog 😉

Hieronder de vragen van Melissaax en de bijbehorende antwoorden.

1: Hoe oud ben je?
Ehm, soms voel ik me 80 maar soms ook krap 18, want mijn rijbewijs hou ik liever. Maar het antwoord ligt ergens daar tussen in, ik schrijf overal dat ik midden 30 ben. Dat klopt bijna. 😉

2: Wat is je lievelings kleur?
Mijn lievelingskleur is afhankelijk van hoe mijn pet staat, maar rood is toch wel een blijvertje, en roze, en paars maar ook groen vind ik mooi en blauw. Nou ja dat dus…

3: Als je voor 1 dag je leven mocht ruilen met een dier, welk dier zou dat zijn en waarom?
Ik zou graag dan met een roofvogel willen ruilen, een buizerd of misschien wel een arend of een uil. Het lijkt me prachtig om (zonder hoogtevrees) in de lucht te zweven, en een soort van hoog in de rangorde te staan.

4: Waar droom jij van?
Letterlijk droom ik niet veel de laatste tijd, daar ben ik blij mee van vaak zijn het nachtmerries over de WO2 of dromen die me terugwerpen in de tijd toen het een stuk slechter met me ging. Figuurlijk droom ik over hoe mooi het leven nog kan worden.

5: Als je op vakantie zou gaan, naar welk land zou je willen gaan?
Ik ga niet veel op vakantie en ik heb nog veel te weinig gezien van de wereld ik ben een paar keer in België geweest en dat zelfde geldt voor Duitsland. Ik zou heel graag naar Noorwegen willen, maar ook Schotland en Ierland lijken me prachtig. Ik hou het dicht bij huis. Plaatsen die zonder vliegreis te bereiken zijn, want ja dat hoogtevrees helpt niet echt mee.

6: Beschrijf jezelf in drie woorden?
Onzekere lieve doorzetter.

7: Wat zijn je doelen?
Nog veel meer kilo’s afvallen, de weg van herstel verder aflopen, een baan vinden, vriendschappen durven opbouwen en ooit weer paardrijden.

8: Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?
Dat vind ik een hele lastige vraag, normaal loopt mijn agenda niet langer als een paar weken vooruit, maar ik hoop dat ik dan wat van de hierboven benoemde doelen bereikt heb.

9: Wat is je lievelingseten?
Dat kon ik voor mijn operatie makkelijk opnoemen, net als bij veel kinderen de 4 P’s (patat, pasta, pizza en pannenkoeken) maar na de operatie is dat toch echt veranderd, veel vind ik in mijn geheugen lekkerder dan dat het nu smaakt. Waar ik wel blij van wordt is nu stamppot al valt dat ook zwaar in mijn minimaagje.

10: Hoe is je woon situatie?
Ik woon samen met mijn twee kinderen in een huisje in het midden van Nederland, samen hebben we ook nog twee honden en twee katten.

11: Wat betekent bloggen voor jou?
Bloggen is mijn uitlaatklep, elke avond alleen op de bank en nagenoeg alleen met hulpverleners kunnen praten over wat me bezig houdt laat het emmertje vaak sneller overlopen dan de bedoeling is. Dus schrijf ik het van me af in mijn blog. En dat daar dan ook nog eens hele leuke lieve mensen zijn die mijn blog volgen en reacties achterlaten maakt het alleen nog maar leuker.

Hopelijk hebben zijn jullie zo nog iets meer over mij te weten gekomen, mochten jullie nog meer vragen hebben. Ik zie ze graag verschijnen in de reacties.

Liefs, Noirona

3 Comments

  1. ‘ We hebben een clubje opgericht, voor mensen met een gek gezicht, je bent erbij… ‘ haha.sorry die schoot me te binnen bij de eerste alinea. ; )

    En leuk je weer wat meer te leren kennen. De vier p’s doen t bij mij ook meestal wel goed. Sommige mensen groeien daar blijkbaar niet overheen. : ) Nogmaals, vind t knap hoe je t doet!

    <3

Voel je vrij om te reageren: